AROMACLAR

AROMACLAR

FENOL- ÉS FEHÉRJEANYAGOK NAGY STABILIZÁLÓ HATÁSÚ POLYCOMPOSED FORMULATION TISZTÍTÁSA. Kiváló eredményeket fejez ki a fehérjementesítő képességben és az aromás tisztaságban azáltal, hogy lágyítja a tanninokat és az oxidált árnyalatokat.

Kategória:

Leírás

Az AROMACLAR egy polikompozit, magas P.V.P.P-tartalommal. kiváló minőségű be képes biztosítani az oxidált fenolos anyagok specifikus abszorpcióját a nagyobb csersavas karakterűek közül. összetételébe is beletartoznak AROMACLAR a kazeinát, amely szinergiában hat a maximális eredmény elérése érdekében az aromás tisztítás és a nagy kapacitással jellemezhető bentonit
a hatóanyagok derítése és fehérjementesítése, valamint diszpergálása. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott összetételű, az AROMACLAR használata lehetővé teszi, hogy általánosságban javítsa a a fehér és rozé borok jellegzetességei, lágyítják a fiatal és vörösborok tanninjait távolítsa el az oxidált jegyeket a hosszan érlelt vörösborokból.

Összetétel: 
– Aktivált bentonit (E 558) 61%
– P.V.P.P. 24%
– 12% kálium-kazeinát
– Kálium-hidrogén-karbonát (E 501) 3%.

Adagolás:
10-80 g/hL fehérboroknál.
Vörösboroknál 10-60 g/hL.
80-120 g/hL oxidált és/vagy instabil borokhoz.
50-100 g/hL mustokhoz.

Hogyan kell használni:
Az AROMACLAR-t 10 rész vízben eloszlatjuk, majd néhány órán át duzzadni hagyjuk a masszához adjuk, alaposan homogenizáljuk.

Tárolás:
A terméket hűvös és száraz helyen, sértetlen csomagolásban kell tárolni. Gondosan zárja vissza a nyitott csomagokat.

Elérhető csomagok:
1 kg-os zsákok és 15 kg-os zsákok.

A használat során tartsa be a hatályos, a tárgyra vonatkozó, az Magyar jogszabályok által megállapított előírásokat és a (EU) 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások.

Rev.n.03, 2021.01.18