FIVE FRUIT

Főoldal/TANNINOK/FIVE FRUIT

FIVE FRUIT

Kondenzált és hidrolizálható tannin alapú keverék. Az észterek illékonyságát növelő képességének köszönhetően a citrus, az őszibarack és a golgotagyümölcs különböző gyümölcsös aromáit erősíti a fehér és rozé borok esetében, a cseresznye és a szeder jegyeit pedig a vörösborok esetében.

Kategória:

Leírás

A FIVE FRUIT kiváló minőségű kondenzált és hidrolizálható tanninokon alapuló keverék.
A polifenolos kölcsönhatások és a redox potenciállal szembeni nagy puffererő létrehozására való hajlamuk maximális kihasználása révén az oxidatív védelem fontos szintjeit emelték ki az instabilabb színes pigmentek, valamint az aromás érzetek igen nagy variabilitása a pH és a pH-érték alapján. a kiinduló bor jellemzői. Elősegíti a derítést az instabil fehérjék stabilizálásával, valamint a vas, a réz és más, a borok oxidációjáért felelős fémek kelátképzésével. Ezen tulajdonságok alapján a FIVE FRUIT a kezelt bor fajtájától függően különböző aromás érzeteket tud felerősíteni, így mind az érlelés, mind a palackozás előtti fázisban nagyon érdekes termék.

Összetétel:
Különféle botanikai forrásokból kivont, kiváló minőségű hidrolizálható és kondenzált tanninokon alapuló keverék.

Adagok:
A felhasználási dózisok 1 és 10 g/hL között változnak fehér és rozé borok esetén.
Vörösboroknál 3-15 g/hl.
Mindenesetre a helyes adagolás kiértékeléséhez célszerű előzetes vizsgálatokat végezni különböző mennyiségű termék fokozatos hozzáadásával.

Hogyan kell használni:
Oldjuk fel a kívánt adag ÖT GYÜMÖLCS 10 rész forró vízben, lehetőleg mészkőszegény, fémtárgyak nélkül, óvatosan homogenizáljuk a masszába.

Kiszerelés: 500 g-os PE doboz.

Tárolás:
A terméket hűvös és száraz helyen, bontatlan csomagolásban vagy használat után gondosan lezárva kell tárolni.

Betartandó ajánlások :
Szaktanácsadó borásszal történő rendszeres kóstolásra, egyeztetésre van szükség.

A használathoz tartsa be az Magyar jogszabályokat, valamint a CE 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által a tárgyra vonatkozó hatályos előírásokat.

Rev. N. 01, 2020.06.17