MAGNUM

MAGNUM

A MAGNUM tannin az új “ALPHA TAN” tannincsalád ősatyja, amely az Enolife s.r.l. együttműködésének eredménye. és a Firenzei Egyetem. Az új termékcsalád célja az egyes borok érzékszervi kifejeződésének maximalizálása és tiszteletben tartása. A kutatási és fejlesztési munka lehetővé tette a felhasznált nyersanyagok mélyreható tudományos jellemzését, valamint annak értékelését, hogy ezek hogyan tudnak kölcsönhatásba lépni a borok redox-potenciáljával, amelyekkel érintkezésbe kerülnek, ami nagyobb kifejezőképesség és összetettség felé vezeti őket.

Kategória:

Leírás

A MAGNUM tannin az új “ALPHA TAN” tannincsalád ősatyja, amely az Enolife s.r.l. együttműködésének eredménye. és a Firenzei Egyetem.
Az egyensúly keresése, a megfelelő házasítás, a borra gyakorolt ​​testes és impozáns hatás lehetővé teszi ennek az új terméktípusnak, a MAGNUM tanninnak, hogy stabilizáló és antioxidáz hatást fejtsen ki, amely mindig a szerkezet és a szerkezet védelmét szolgálja. belső minőség. Használata kedvez a derítésnek az instabil fehérjék stabilizálásával, valamint a vas, a réz és más, a borok oxidációjáért felelős fémek kelátképzésével. A MAGNUM tannint a termék műszaki jellemzői és az érzékszervi jellemzők rendkívüli egyesülése teszi egyedivé, amely lehetővé teszi, hogy a pincetechnikus beavatkozzon a palackozás előtti fázisokba. A tökéletes egyensúlyt kereső hosszú munka során sikerült egy olyan széles arculatú terméket kapni, amelynek célja a kezelt borokban már meglévő aromás jegyek fokozása. A Magnump használatával édes és pirított jegyek bontakozhatnak ki, a kezelt bor tulajdonságaitól függően. Ezenkívül hozzájárulhat a kezelt termék evolúciójához, puhaságot és intenzitást adva.

Összetétel:
hidrolizálható tanninokon és különféle botanikai forrásokból kivont kiváló minőségű kondenzátumokon alapuló keverék.

Használati útmutató:
A MAGNUM használatát a palackozás előtti fázisokban jelezzük. Kifejezetten vörösborokhoz ajánlott, de komplexitást és szerkezetet kölcsönöz a kiváló minőségű fehér- és rozéboroknak is. Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően lehetővé teszi a stabilitáshoz szükséges kén-dioxid dózisok csökkentését.

Adagolás:
1-15 g/hL fehérborok gyártásában.
2-30 g/hL vörösborokban.
Mindenesetre a helyes adagolás kiértékeléséhez célszerű előzetes vizsgálatokat végezni különböző mennyiségű termék fokozatos hozzáadásával.

Hogyan kell használni:
A kívánt adagot 10 rész forró, lehetőleg mészkőszegény vízben oldjuk fel, fémtárgyak használata nélkül, a masszát óvatosan homogenizálva keverjük bele a borba.

Elérhető csomagok:
500 g-os zacskók.

Tárolás:
A terméket hűvös és száraz helyen, bontatlan csomagolásban vagy használat után gondosan lezárva kell tárolni.

Betartandó ajánlások :
Szaktanácsadó borásszal történő rendszeres, egyeztetésre van szükség.

Az itt közölt jelzések megfelelnek tudásunk és tapasztalatunk jelenlegi állásának, azonban nem mentesítik a felhasználót a biztonsági és védelmi szabványok betartása, illetve a termék nem rendeltetésszerű használata alól. A címkéken feltüntetett jelzések megfelelnek a hatályos jogszabályok előírásainak, az esetleges változtatásokat előzetes értesítés nélkül hajtjuk végre.

A használathoz tartsa be az Magyar jogszabályokat, valamint a CE 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által a tárgyra vonatkozó hatályos előírásokat.

2021.03.15-i 02. sz