GRANFRUTTATO

Főoldal/TANNINOK/GRANFRUTTATO

GRANFRUTTATO

Tanninok keveréke nagy puffererővel a redoxpotenciál ellen. Mikroadagolás esetén fokozza az aromát, a szerkezetet és a hosszú élettartamot.

Kategória:

Leírás

A GRANFRUTTATO a Catechin tanninok keveréke, amelyet azzal a céllal alakítottak ki, hogy optimalizálják a redoxpotenciál elleni hatásukat.
A redoxpotenciál valójában szorosan összefügg a bor minőségével, sajátos módon befolyásolja az élettartamot, az oxidáció elleni védelmet és az aromás kifejezést.
Ezekre az alapokra épül a GRANFRUTTATO összetétele, amely tanninokat tartalmaz, amelyek a célzott és specifikus előállítási technológiának köszönhetően különösen gazdagok a flavan-3-olok oligomereiben és a galloilezett epikatekinekben, vagyis azokban a vegyületekben, amelyek a borból Felépítéséért és élettartamáért felelős.
Tisztaságának és a katechinvegyületek magas koncentrációjának köszönhetően a GRANFRUTTATO nagyon hatékony nagyon alacsony dózisokban és nagyon sokoldalúan használható.
Valójában nem csak a kiváló minőségű érlelésre szánt borokhoz, hanem olyan előpalackozásokhoz is javallott, amelyeken fokozza az aromákat; a kialakult oxidációra hajlamos borokon viszont helyreállítja és élénkíti a megfelelő aromás egyensúlyt és az érzékszervi keretet.
A GRANFRUTTATO alapvető és jellemző aspektusa, hogy nem változtatja meg a bor alapszerkezetét, hanem inkább erősíti sajátosságát és területiségét.

Összetétel:
Catechin tanninokon alapuló keverék.

Adagok:
A felhasználási dózisok 0,3 és 3 g/hL között változnak fehér és rozé borok esetén.
Vörösboroknál 0,5-5 g/hl.
A FRUTTATO adagolásának optimalizálása érdekében frakcionált adagolás javasolt.
1-3 g/hl a fejlett fehér- és rozéborokhoz.
1-8 g/hl a fejlett vörösborok esetében.
Mindenesetre a helyes adagolás kiértékeléséhez célszerű előzetes vizsgálatokat végezni különböző mennyiségű termék fokozatos hozzáadásával.

Hogyan kell használni:
Oldja fel a kívánt adag GRANFRUTTATO-t 10 rész, esetleg mészkőszegény forró vízben, fémtárgyak használata nélkül, óvatosan homogenizálva keverje bele a masszába.

Elérhető csomagok:
250 g-os és 500 g-os PE-tégelyek.

Tárolás:
A terméket hűvös és száraz helyen, bontatlan csomagolásban vagy használat után gondosan lezárva kell tárolni.

Betartandó ajánlások :
Szaktanácsadó borásszal történő rendszeres kóstolásra, egyeztetésre van szükség.

A használathoz tartsa be az Magyar jogszabályokat, valamint a CE 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által a tárgyra vonatkozó hatályos előírásokat.

Rev. N.02, 2021.03.19