GRANROBUR TOSTATO

Főoldal/TANNINOK/GRANROBUR TOSTATO

GRANROBUR TOSTATO

Francia Limousine tölgyből készült pirított tannin alapú termék fűszeres, pirított és mindenekelőtt vaníliás érzékszervi jegyekkel.

Kategória:

Leírás

A TOASTED GRANROBUR a fa központi részéből (szívfából) vízzel és alkohollal lassú extrakcióval nyert tanninon alapul. A neves közép-franciaországi Limousine régióból származó tölgyfa eredete, a fa hosszú érlelése és a legmodernebb, rendkívül szelektív extrakciós eljárások lehetővé teszik, hogy édes, nem túl agresszív érzékszervi tulajdonságokkal rendelkező terméket kapjunk, amely képes fokozni a bor fűszerességét. , pirított és különösen vaníliás érzékszervi jellemzők, hasonlóak a fakomponensek (lignin, cellulóz, hemicellulózok stb.) lebomlásakor nyerhetőekhez

Speciális jellemzők:
A TOASTED GRANROBUR a komplexitás javításával hozzájárul a kezelt borokban már jelenlévő aromás evolúcióhoz; a bor íze lágyabb, teste vastagabb. A GRANROBUR TOSTATO vino használata hozzájárul az oxidatív folyamatokkal szembeni nagyobb ellenállás kialakításához, és hosszabb ideig tart. Elősegíti a derítést az instabil fehérjék stabilizálásával, valamint a vas, a réz és más, a borok oxidációjáért felelős fémek kelátképzésével.

Fogalmazás:
Ellagikus tannin alapú termék.

Használati útmutató:
A TOASTED GRANROBUR vörös és fehér borokhoz egyaránt használható, a finomítás minden szakaszában és az előpalackozásban.

Adagolás:
A felhasználási dózisok 1 és 15 g/hL között változnak vörösborok esetében;
1-5 g/hL fehérborok esetében.
Mindenesetre a helyes adagolás kiértékeléséhez célszerű előzetes vizsgálatokat végezni különböző mennyiségű termék fokozatos hozzáadásával.

Hogyan kell használni:
Oldja fel a kívánt adag TOASTED GRANROBUR-t 10 rész forró vízben, lehetőleg alacsony mészkő tartalommal és fémtárgyak használata nélkül, keverje bele az oldatot a borba, óvatosan homogenizálja a masszát. A tanno-protein eredetű csapadékok elkerülése érdekében fehérjestabilitási vizsgálatokat célszerű elvégezni.

Elérhető csomagok:
0,5 kg-os üvegek

Tárolás:
A terméket hűvös és száraz helyen, bontatlan csomagolásban vagy használat után gondosan lezárva kell tárolni.

Betartandó ajánlások :
Szaktanácsadó borásszal történő rendszeres kóstolásra, egyeztetésre van szükség

 

A használathoz tartsa be az Magyar jogszabályokat, valamint a CE 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által a tárgyra vonatkozó hatályos előírásokat.

 

Rev. 04, 2021.03.19