MIDFERM

MIDFERM

AZ AKTIVÁTOR KOMPLEX KÖZPONTI FÁZISÁBAN JELZETT
FERMENTÁCIÓ Élesztőszármazékokon alapuló fermentációs aktivátor, amely vitaminokat, szterolokat, ásványi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek garantálják az etanol jelenlétével esetlegesen megterhelt sejtmembrán regenerálódását. A központi fázisokban használt MIDFERM lehetővé teszi a sejt számára, hogy a tápanyagcsere folyamatokat életerősen és aktívan tartsa, megőrizve az alkoholos fermentáció folytonosságát és stabilitását.
Cinkben gazdag összetétele jelentős segítséget garantál az enzimatikus tevékenységben és a fehérjeszintézisben is, amely közvetlenül részt vesz az alapvető tápanyagok sejtbe történő szállításában.

Kategória:

Leírás

A MIDFERM nitrogéntartalmú aminosav-forrásokon alapuló, szterolokban és vitaminfunkciós mikrotápanyagokban gazdag termék.
Innovatív formulájának köszönhetően a MIDFERM-et úgy optimalizálták, hogy biztosítsa a szabályosabb erjedést és elkerülje az elakadt erjedéseket, csökkentve az ecetsavtermelés kockázatát.
A tiamin jelenléte csökkenti az élesztő acetaldehid és ketosav képződését is.

Összetétel:
Élesztőhéjak. 0,1% tiamin-dihidroklorid

Adagolás és alkalmazás:
Az ajánlott adagok 10 és 30 g/hL között változnak. Az EU-ban a törvényes határérték 40 g/hL.

Készítmény:
A terméket kis mennyiségű vízben eloszlatjuk, néhány percig pihentetjük, majd alaposan homogenizálva a masszához adjuk.

Elérhető csomagok:
1 kg-os polilaminát zsákok és 20 kg-os zsákok.

Tárolás:
A termék bontatlan csomagolásban, hűvös és száraz helyen tárolva a címkén feltüntetett lejárati időig megőrzi tulajdonságait. Gondosan zárja vissza a nyitott csomagokat.

A használat során tartsa be az olasz jogszabályok, valamint az (EU) 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által a tárgyra vonatkozó hatályos előírásokat.

Rev. n 02, 2021.10.02