AKTIVÁTOROK

Főoldal/AKTIVÁTOROK

Az Enolife fermentációs aktivátorokkal kapcsolatos állandó és folyamatos kutatása lehetővé teszi számunkra, hogy számos olyan terméket mutassunk be, amelyek reagálnak a legváltozatosabb borászati ​​és technológiai igényekhez.
Valójában úgy lettek megtervezve, hogy a legjobb eredményeket érjék el mind az anyagcsere szempontjából, azaz tiszteletben tartják a sejt szükségleteit és segíti a stressz bármely fázisában, mind tisztán borászati ​​szempontból, tiszteletben tartva a termék jellegét.

 • AMINOAROM

  SZABAD AMINOSAVAKBAN RENDKÍVÜLI GAZDASÁGOS élesztő-AUTOLIZÁTUM ALAPÚ AKTIVATOR.

  Az AMINOAROM az ENOLIFE K+F csoport munkájának eredménye, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy maximalizálják az élesztő aromás kifejeződését az erjesztés során. Formulációja a Saccharomyces cerevisiae egy bizonyos törzsének autolíziséből származó szabad aminosavak magas koncentrációján alapul, amelyek funkciója stratégiai jelentőségű az élesztő táplálkozásában mind a fermentációs kinetika, mind az aromás anyagok és elődjeik előállításában.

  Az AMINOAROM használatának előnyei a következőkben foglalhatók össze:
  • A fermentáló élesztők aromás kifejeződésének javítása tiolok, magasabb alkoholok, észterek stb. előállításával;
  • Az anyagcsere beindulásának serkentése • Az erjedés szabályosságának javítása;
  • Jobb tolerancia alacsony és magas hőmérsékletekkel, hősokkokkal és általában extrém körülményekkel szemben;
  • Kedvezőtlenné tenni a nemkívánatos vegyületek, például ecetsav, acetaldehid, negatív kénvegyületek (H2S, Mercaptans) képződését.

  Kategória:
 • FERMIDAP

  Fermentációs aktivátor, amely D.A.P. élesztőgombák, tiamin és cellulóz által könnyen asszimilálható a blastomycetikus flóra optimális fejlődése érdekében.

  Kategória:
 • FERMIREG ACTIV

  TELJES FORMULÁCIÓ MINDEN FÁZISHOZ

  FERMENTATÍV Ammónia-nitrogéntartalmú anyagok, B1-vitamin (tiamin), cellulóz és élesztőszármazékok alapú fermentációs komplex aktivátor.
  Kiegyensúlyozott összetétele lehetővé teszi, hogy az élesztőt a gyors sejtszaporodáshoz és -fejlődéshez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyaggal látja el.

  Kategória:
 • FERMIREG ACTIV GREEN

  TELJES FORMULÁCIÓ MINDEN ERJESZTÉSI FÁZISHOZ.
  A Fermireg Activ Green egy fermentációs aktivátor komplex, amely diammónium-foszfáton, B1-vitaminon (tiamin) és élesztő autolizátumon alapul, kiegyensúlyozott formában, a gyors sejtszaporodáshoz és -fejlődéshez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyagban, valamint jó mennyiségű, a sejteket támogató funkcióval rendelkező anyagokban, sejteket és a blastomycetikus flóra toxikus faktorainak adszorpcióját.

  Kategória:
 • FERMIREG EASY

  EGYSZERŰ AKTIVÁTOR KÖNNYEN HASZNÁLHATÓSÁGGAL

  Fermentációs aktivátor, amely élesztőgombák (ammónia), tiamin és cellulóz által könnyen asszimilálható formában nitrogént tartalmaz a Blastomycetic flóra optimális fejlődése érdekében.

  Kategória:
 • FERMIREG ST

  AZ INOKULÁCIÓS FÁZISOKHOZ ALKALMAS FORMULA

  Élesztőszármazékokból és tiaminból álló fermentációs aktivátor.
  Az előállításához használt élesztőtörzsek különösen gazdagok aminosav-nitrogénforrásokban, szterolokban, B-vitaminokban, vitaminfunkciós mikroelemekben.
  A FERMIREG ST összetételét úgy alakították ki, hogy biztosítsa a sejtnek a szaporodási fázisokhoz szükséges összes tápanyagot, ami elengedhetetlen a fermentáció jó beindulásához.

  Kategória:
 • FOSFATO BIAMMONICO DAP

  A DAP DIAMMON FOSZFÁT ezért minden olyan esetben ajánlott, amikor a mustok normál adottságait integrálni kell, különösen akkor, ha környezeti és éghajlati okokból, vagy a talaj vagy a szőlő sajátosságai miatt a mustok tápanyaghiányosak a élesztő.

  Kategória:
 • FULL FERM

  KÉSZÍTMÉNY ERJEDÉSEK BEFEJEZÉSÉHEZ

  FEJLESZTETT FORMULÁCIÓ AZ ISVV OF BORDEAUX-VAL (kérjen információt a kutatási munkáról)

  Esszenciális tápanyagokban gazdag komplex aktivátor, amely garantálja az élesztő tökéletes integritását és metabolikus működését a fermentációs tevékenység utolsó szakaszában, serkenti a sejtszaporodást és elősegíti a kedvezőtlen körülményekkel szembeni ellenállást.
  Rendkívül érdekes tulajdonságok még a mustot esetleg szennyező ochratoxinokkal szembeni kiváló adszorbeáló képesség, valamint a rövid és közepes szénláncú zsírsavak méregtelenítő képessége.

  Kategória:
 • MIDFERM

  AZ AKTIVÁTOR KOMPLEX KÖZPONTI FÁZISÁBAN JELZETT
  FERMENTÁCIÓ Élesztőszármazékokon alapuló fermentációs aktivátor, amely vitaminokat, szterolokat, ásványi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek garantálják az etanol jelenlétével esetlegesen megterhelt sejtmembrán regenerálódását. A központi fázisokban használt MIDFERM lehetővé teszi a sejt számára, hogy a tápanyagcsere folyamatokat életerősen és aktívan tartsa, megőrizve az alkoholos fermentáció folytonosságát és stabilitását.
  Cinkben gazdag összetétele jelentős segítséget garantál az enzimatikus tevékenységben és a fehérjeszintézisben is, amely közvetlenül részt vesz az alapvető tápanyagok sejtbe történő szállításában.

  Kategória:
 • MIDFERM FX

  Az ENOLIFE K+F részlege által végzett kutatómunka lehetővé tette az FX SYSTEM kifejlesztését: egy új gyártási technológiát, amelynek célja a por nagy oldhatósága.
  Ez a rendszer lehetővé teszi az aktivátorok pelyhek formájában történő használatát, így az élesztők könnyebben felszívják azokat.
  A MIDFERM FX az alkoholos erjedés központi szakaszában javallat, és lehetővé teszi a sejt számára, hogy a tápanyagcsere folyamatokat létfontosságúnak és aktívnak tartsa, megőrizve az alkoholos fermentáció folytonosságát és stabilitását.

  Kategória:
 • SGH LIFE

  A Saccharomyces cerevisiae törzséből származó élesztőszármazékokon alapuló innovatív készítmény, amelyet a magas antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező vegyületek előállítására való különleges hajlam miatt választottak ki, lehetővé teszi a szőlőből származó elsődleges aromák és a keletkező aromák hosszú távú oxidációtól való megőrzését.
  Az élesztő erjedés közbeni aktivitásával, valamint a szín jellemzőinek megőrzésével.
  Az SGH LIFE használatával természetesen létrejött csökkentett környezet stabil és visszafordíthatatlan marad az idő múlásával, garantálva a hosszabb eltarthatóságot és a frissebb, hangsúlyos fajtajellemzőkkel rendelkező termékek előállítását, különösen ott, ahol az aromaprofil gazdag és összetett.
  Az erjedés során a gombás flóra fejlődéséhez szükséges összes elemben és a mannoproteinekben való gazdagság döntő módon teszi teljessé a végső érzékszervi kifejeződést.

  Kategória: