ÉLESZTŐTÖRZSEK

Főoldal/ÉLESZTŐTÖRZSEK

Az Enolife a BIOTECH FAST technológiának köszönhetően számos hidegen rehidratálható élesztővel büszkélkedhet. A termékcsalád a sejtszükségleteket figyelembe vevő körültekintőbb gyártási folyamatnak köszönhetően újult meg, miközben változatlan maradt az erősségeinket mindig is jellemező törzsek. Széles választékunk sajátossága, hogy a legkülönfélébb borászati ​​igényekre reagálunk, mint például az olyan fontos borok magas alkoholtűrése, mint a Primitivo, különböző illatjegyek előállítása aromásabb és frissebb fehérborokhoz, garantálva valamint maguknak a fermentációknak bizonyított mikrobiológiai és metabolikus támogatása.

 • AGRU

  Az élesztő törzset a frissesség legkellemesebb és legkifinomultabb érzetének kifejezésére fejlesztették ki. Az AGRUTAN használatával kombinálva az “Agru Protokoll” készletébe tartozik. Ideális citrusos aromás jegyekkel rendelkező friss borok készítéséhez.

   

  Illatos jegyek: grapefruit, narancs, bergamott.

  Kategória:
 • BW AROM

  Ennek a részletnek az aromás magasztalása meghatározott protokollokkal borított élesztő e különösen alacsony és állandó hőmérsékleten különösen alkalmassá teszi gyártásra
  borok közül: fehér, rozé és új.
  Illatos jegyek: trópusi gyümölcsök, gyümölcsök szenvedély, cseresznye.

  Kategória:
 • BW 333

  Ennek a törzsnek a sejtes variabilitása, a borkészítési módszerekkel és a megfelelő aminosav-tápanyagbevitellel (lásd AMINOAROM) és a mikrotápanyagokban (lásd MIDFERM) lehetővé teszi a BW333 számára, hogy könnyen javítsa a natív aromás szőlőre jellemző érzékszervi jellemzőket és aromás jegyeket. több . Illatos jegyek: fehér virágok, őszibarack, seprű, ananász, citrusfélék.

  Kategória:
 • BW FINEBAYANUS

  Eredetileg Champagne területéről származó élesztőtörzs, amelyet kiváló minőségű habzóborok előállítására választottak ki

  Kategória:
 • BW FINERED

  Minőségi vörösborok előállításához kiválasztott élesztőtörzs. Alacsony kén-dioxid termelő. Különösen alkalmas érlelésre szánt borok készítésére, amelyek testének és szerkezetének növelését segíti elő. Aromás jegyek: ibolya, ribizli, szerecsendió.

  Kategória:
 • BW SPEED

  Kedvezőtlen körülmények között történő erjesztés minden esetben alkalmazható. Valójában ennek az élesztőnek az olyan speciális tulajdonságainak köszönhetően, mint a magas alkoholállóság, a kiváló telepedési szilárdság, a gyors és szabályos erjedési kinetika, az alacsony tápanyagigény, képesek vagyunk olyan nehéz erjedéseket végrehajtani, amelyek gyors és rendszeres erjedési kinetikát igényelnek még alacsony tápanyagtartalom mellett is. igényű és 13 térfogatszázalékig terjedő alkoholtartalommal. A FULL FERM használata az erjedés közepétől javasolt. Illatos jegyek: őszibarack, banán, aranyalma.

  Kategória:
 • BW WHITELEGANT

  Nagy aromás komplexitású és tartós élesztőtörzs. Kiválóan alkalmas nagy kaliberű, józan és nagyon elegáns tulajdonságokkal rendelkező borok készítésére, különösen az SGH LIFE és az AMINOAROM használatával kombinálva. Barrique-ban történő erjesztésre is alkalmas. Illatos jegyek: ananász, trópusi gyümölcs, seprű.

  Kategória:
 • FENICE

  A „Phoenix Protocol” alapján kiválasztott élesztő egy adott törzse. Ezzel a protokollal a seprő első leülepedésétől kezdve lehetőség nyílik arra, hogy a mustokban jelenlévő különösen zöld jegyeket a friss gyümölcs intenzív aromás jegyeivé alakítsák át. Illatos jegyek: trópusi gyümölcs, ananász, citrusfélék.

  Kategória:
 • ESAFINE

  Az „ESAFINE Protocol” alapján kiválasztott élesztőtörzs. Abszolút sajátosság, hogy a vörösszőlőmustban található nyírt fű illatáért felelős hexánvegyületeket intenzív gyümölcsös és fűszeres aromás jegyekké alakítja. Illatos jegyek: maracuja, bors, ribizli.

  Kategória:
 • KLEY-ROSE

  A KLEY ROSÈ a Kluyveromyces thermotolerans faj egy válogatott élesztőtörzs, amely különösen alkalmas rozé borok előállítására. Természetes módon képes felerősíteni az édes virágos és citrusos aromás jegyeket a mustok biosavanyításának képességével, így frissebb és elegánsabb borokat készít.

  Kategória:
 • LF 07

  A nagyon magas glicerintermelésű Saccharomyces cerevisiae kiemeli a fajta összetettségét, édes és gyümölcsös jegyekkel gazdagítva. Piroshoz és rozéhoz egyaránt ajánljuk.
  Illatos jegyek: maracuja, ibolya, áfonya.

  Kategória:
 • LF 13V

  A Saccharomyces cerevisiae különösen alkalmas aromás fehérek és rozék alacsony hőmérsékletű borítására.

  A fellelhető fő aromás jegyek a virágos, citrusos, tiol és trópusi jegyekben azonosíthatók, melyeket az AMINOAROM még jobban kihangsúlyoz.
  Aromás illatok: virágok (virág), trópusi gyümölcsök, citrusfélék.

  Kategória: