BW SPEED

BW SPEED

Kedvezőtlen körülmények között történő erjesztés minden esetben alkalmazható. Valójában ennek az élesztőnek az olyan speciális tulajdonságainak köszönhetően, mint a magas alkoholállóság, a kiváló telepedési szilárdság, a gyors és szabályos erjedési kinetika, az alacsony tápanyagigény, képesek vagyunk olyan nehéz erjedéseket végrehajtani, amelyek gyors és rendszeres erjedési kinetikát igényelnek még alacsony tápanyagtartalom mellett is. igényű és 13 térfogatszázalékig terjedő alkoholtartalommal. A FULL FERM használata az erjedés közepétől javasolt. Illatos jegyek: őszibarack, banán, aranyalma.

Kategória:

Leírás

A kiváló technológiai jellemzői alapján kiválasztott élesztőtörzs, a BW SPEED – állapítja meg alkalmazása minden esetben kedvezőtlen körülmények között történő erjedés esetén. Valóban, hála a tulajdonságoknak ennek az élesztőnek a jellemzői (magas alkoholállóság, kiváló képződési szilárdság, kinetika gyors és rendszeres erjedés, alacsony tápanyagigény), lehetőség nyílik olyan tiszta borok előállítására, amelyek megőrzik az alapvető aromás profilt olyan esetekben is, amikor az erjesztési feltételek nem megfelelőek optimális. A túlnyomással szembeni kiváló ellenálló képessége kiválóan alkalmas borkészítésre is pezsgők és pezsgők Charmat módszerrel. A feltételekkel szembeni ellenállás jellemzői káros hatások is a legmegfelelőbb élesztővé teszik nehéz erjesztések elvégzésére és a elakadt fermentációk feloldása.

Borászati ​​jellemzők:
Nagyon ellenáll az alkoholnak (17 térfogatszázalék); piroszőlősav, ecetsav, acetaldehid gyenge termelése és magasabb alkoholok; nem termelnek kénvegyületeket; nagy ellenállás a túlnyomással szemben.

Használati útmutató:
Ennek az élesztőtörzsnek a használatából a legjobb eredményeket az elsődleges fermentációja éri el fehér és vörös szőlőt is, ha gyors és biztonságos erjesztésre van szükség, és abból
autoklávban történő hivatkozás gyöngyöző és habzóborok előállításához. Az is ajánlott szükség esetén használja az elakadt erjedés feloldására és befejezésére lassú erjedés.

Adagolások és felhasználási módok: 
Megerősítve az ENOLIFE által ezekre a fejleményekre fordított figyelmet, összefüggésben biotechnológiák, az élesztők új alkalmazási módját is kidolgozták: BIOTECH FAST.
Az új BIOTECH FAST technológia alapvető jellemzője a közvetlen rehidratálás élesztőt szobahőmérsékleten vízben. A legjobb eredmény elérése érdekében a törzs használatával 10-20 g száraz keveréket rehidratáljon minden hektoliter zúzott szőlő. Az élesztőt óvatosan szobahőmérsékletű vízben diszpergáljuk lehetőleg nagyobb érintkezési felületű edényt használjon. Körülbelül 10 után percig erősen rázza fel, és ismételje meg ugyanezt a műveletet további 5 perc múlva. Mutasd be az élesztőt így közvetlenül az erjesztendő cefretartályban rehidratálódik. A de mousse díjért és a az elakadt erjedés feloldása érdekében célszerű egy “pied de cuve” elkészítésével folytatni, ad 30-50 g/hl LSA dózis.

Elérhető csomagok:
500 g-os polilaminát zacskók, vákuumcsomagolás a jobb eltarthatóság érdekében.

Tárolás:
A termék bontatlan csomagolásban, hűvös és száraz helyen tárolva minőségét megőrzi a címkén feltüntetett csomagolási dátumtól számított legalább két évig.
A csomagolás felbontása után a terméket hűtőszekrényben kell tárolni, és gyorsan fel kell használni.