BW WHITELEGANT

BW WHITELEGANT

Nagy aromás komplexitású és tartós élesztőtörzs. Kiválóan alkalmas nagy kaliberű, józan és nagyon elegáns tulajdonságokkal rendelkező borok készítésére, különösen az SGH LIFE és az AMINOAROM használatával kombinálva. Barrique-ban történő erjesztésre is alkalmas. Illatos jegyek: ananász, trópusi gyümölcs, seprű.

Kategória:

Leírás

A fehérborok előállításához kiválasztott élesztőtörzs, különösen alkalmas aromás szőlő borítására. A BW WHITELEGANT különlegessége az a szőlő elsődleges fajtakomponensének felmagasztalása. Az ellenőrzött hőmérsékleten (14-18 °C) lefolytatott fermentációk kedveznek ennek a zsírsav-észterek fontos termelése, amely nagyszerű érzést kelt a kész borban komplexitás és kitartás. Az erjedési folyamat gyors beindulása, a szabályos kinetika és az alacsony habzás miatt a BW WHITELEGANT is alkalmas erjedés barrique-ban.

Borászati ​​jellemzők:
Jó ellenállás az alkohollal szemben; kiváló erjedési képesség alacsony hőmérsékleten; gyenge piroszőlősav, ecetsav, acetaldehid és magasabb szénatomszámú alkoholok előállítása; nagyon alacsony hab gyártás; kénvegyületek képződésének hiánya; faktorral felszerelt gyilkos.

Használati útmutató:
Ez a törzs különösen alkalmas a következő szőlőfajták erjesztésére: Sauvignon, Traminer, Rizling, Tocai, Fiano Minutolo, Fiano di Avellino, Moscato, Malvasia, Inzolia, Trebbiano, Bombino Bianco, Greco B., Falanghina.

Adagolások és felhasználási módok
Megerősítve azt a figyelmet, amelyet az ENOLIFE fordított ezekre a fejlesztésekre a területen a biotechnológiában az élesztők új alkalmazási módját is kidolgozták:
BIOTECHFAST.
Az új BIOTECH FAST technológia alapvető jellemzője a rehidratáció közvetlen élesztőt szobahőmérsékleten vízben. A legjobb eredmény elérése érdekében ennek a törzsnek a használatával hidratáljon 10-20 g-ot száraz előkészítés minden hektoliter musthoz. Az élesztőt szobahőmérsékletű vízben diszpergáljuk környezet ügyelve arra, hogy érintkező felületű edényt használjunk annyi minél szélesebb. Körülbelül 10 perc elteltével erősen rázza fel, és ismételje meg ugyanezt műveletet további 5 perc múlva. Helyezze be a rehidratált élesztőt közvetlenül a tartály az erjesztendő sörceféből.

Elérhető csomagok:
500 g-os polilaminát zacskók, vákuumcsomagolás a jobb eredmény érdekében szavatossági idő.

Tárolás:
A termék bontatlan csomagolásban, hűvös és száraz helyen tárolva megőrzi a pontban feltüntetett csomagolási dátumtól számított legalább két évig megőrzi jellemzőit
címke. A csomagolás felbontása után a terméket hűtőszekrényben kell tárolni és gyorsan használt.

A használat során tartsa be a hatályos, a tárgyra vonatkozó, az Magyar jogszabályok által megállapított biztonsági előírásokat és a (EU) 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások

Rev. N. 04, 2021.05.13