SZŰRÉS

Főoldal/SZŰRÉS

A BOR- ÉS ÉLELMISZERFOLYADÉKOK SZŰRÉSÉRE SZOLGÁLÓ NAGYON ELLENÁLLÓ CELLULÓZ PANELEK ÁLTALÁNOSSÁGBAN Az ENOLIFE szűrőlapokat alacsony költségük, könnyű kezelhetőségük, kiváló ellenállásuk és az eredmény biztonsága jellemzi.
A gyártás során alkalmazott technológiának köszönhetően ezek a szűrőlapok egyesítik a mélységi adszorpció elválasztó hatását a felületen szitálással történő szemcsemegtartással.
A pórusok sajátos formája lehetővé teszi a teljes rendelkezésre álló térfogat teljes kihasználását a részecskék mélységben tartásához, ezáltal növelve azok munkaképességét.
Az ilyen szűrőlapok előállításához használt anyagot nagy ellenállás jellemzi, amely idővel megnöveli annak időtartamát, és megakadályozza, hogy a szűrletben visszamaradt részecskék felszabaduljanak a kopástól és a pelyhesedéstől.
Az ENOLIFE szűrőrétegek lényeges jellemzője a színezőanyagok és különösen az antocianinok gyenge adszorpciós affinitása, ezért az ENOLIFE szűrőrétegek alkalmazása egyrészt lehetővé teszi az eltömődési tulajdonságokkal rendelkező kolloid anyagok magas visszatartását. a másik elkerüli a releváns színt. A fenti értékek a szűrőrétegek által visszatartott részecskék névleges méreteit jelentik.

 • E 30×30 Sgrossante

  E 30×30 Sgrossante

  Kategória:
 • E 40×40 Semibrillantante

  Egyedülálló gyártási technológiájának köszönhetően

  • jó szűrési tulajdonságokkal rendelkezik
  • cellulózszerkezete jól tárolja a szennyeződés, így garantált a hosszú szűrési teljesítmény

  Névleges szűrési tartomány: 10-30 mikron.

  Kategória: