FERMIREG ACTIV

Főoldal/AKTIVÁTOROK/FERMIREG ACTIV

FERMIREG ACTIV

TELJES FORMULÁCIÓ MINDEN FÁZISHOZ

FERMENTATÍV Ammónia-nitrogéntartalmú anyagok, B1-vitamin (tiamin), cellulóz és élesztőszármazékok alapú fermentációs komplex aktivátor.
Kiegyensúlyozott összetétele lehetővé teszi, hogy az élesztőt a gyors sejtszaporodáshoz és -fejlődéshez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyaggal látja el.

Kategória:

Leírás

A FERMIREG ACTIV egy komplex fermentációs aktivátor, amely ammónia-nitrogéntartalmú anyagokon (foszfát és szulfát), B1-vitaminon (tiamin) és élesztő sejtfalakon alapul.
Összetételét azért vizsgálták, hogy az élesztőt kiegyensúlyozott formában biztosítsa a gyors sejtszaporodáshoz és -fejlődéshez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyaggal, valamint jó mennyiségű, a sejteket támogató funkcióval és a toxikus faktorok adszorpciójával. a blastomycetikus flóra.
A tápanyagok egyaránt ammónia eredetűek, a legjobb minőségű szulfát és foszfát sók formájában (ÉLELMISZER MINŐSÉGŰ), valamint aminosav és vitamin eredetűek, amelyek az élesztőszármazékok sajátos előállítási folyamatából származnak, amelyek képesek jelentősen növelni az aminosavak és az élesztő sejtben található vitaminok.
A készítményben jelenlévő oldhatatlan anyagok mennyisége mikrometrikus méretű, így a fermentációs szubsztrátumban a finom seprő jelenlétéhez hasonló zavarosságot hoz létre.

Összetétel:
Élesztősejt membrán származékai 40%. Cellulóz 29,94%. Ammónium-szulfát (Tit. V – korlátozott felhasználás) 20%. Kétbázisú ammónium-foszfát (Tit.V- korlátozott felhasználás) 10%. Tiamin-hidroklorid (E375 -Tit. Korlátozott felhasználás) 0,06%.

Adagolás és alkalmazás:
Alkoholos fermentációs aktivátorként adjunk hozzá 30-40 g/hL-t egyidejűleg az élesztő inokulumhoz, óvatosan homogenizálva.
Az erjedési folyamat indokolatlan lassulása esetén az ajánlott adag 20-30 g/hL.
A második fermentációban adjunk hozzá 30-40 g/hL-t a pezsgő alaphoz.
Az elakadt fermentációk feloldásához az alkalmazott dózisok a helyzettől függően 40-80 g/hL között változnak.
80 g/hL dózisban használva a FERMIREG ACTIV a kezelt terméket a következőkkel látja el: 32 g/hL élesztősejtfal, 24 g/hL ammónia sók (szulfátok és foszfátok) 48 mg/hL tiamin.

Készítmény:
A terméket kis mennyiségű vízben eloszlatjuk, majd alaposan homogenizálva a masszához adjuk.

Elérhető csomagok:
1 kg-os polilaminát zsákok és 20 kg-os zsákok.

Tárolás:
A termék bontatlan csomagolásban, hűvös és száraz helyen tárolva a címkén feltüntetett lejárati időig megőrzi tulajdonságait. Gondosan zárja vissza a nyitott csomagokat.

A használat során tartsa be az Magyar jogszabályok, valamint az (EU) 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által a tárgyra vonatkozó hatályos előírásokat.

Rev. n 02, 2021.10.02