FERMIREG EASY

Főoldal/AKTIVÁTOROK/FERMIREG EASY

FERMIREG EASY

EGYSZERŰ AKTIVÁTOR KÖNNYEN HASZNÁLHATÓSÁGGAL

Fermentációs aktivátor, amely élesztőgombák (ammónia), tiamin és cellulóz által könnyen asszimilálható formában nitrogént tartalmaz a Blastomycetic flóra optimális fejlődése érdekében.

Kategória:

Leírás

A FERMIREG EASY egy ammónia-nitrogéntartalmú anyagokon és B1-vitaminon (tiaminon) alapuló fermentációs aktivátor, amely könnyen elérhető a blastomycetikus flóra számára.
Kiegyensúlyozott összetétele lehetővé teszi, hogy az élesztőt a gyors sejtszaporodáshoz és -fejlődéshez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyaggal látja el. A készítményben jelenlévő tiamin elsődleges fontosságú tényező az élesztő fermentációs anyagcseréjében, elősegíti a fejlődés optimális feltételeinek megteremtését és korlátozza a nem kívánt másodlagos vegyületek élesztő termelését. A FERMIREG EASY ezért minden olyan esetben ajánlott, amikor a mustok normál adottságainak integrálása szükséges, különösen akkor, ha környezeti és éghajlati okok (talaj és szezonális trend), technológiai okok (tisztítási és derítési műveletek) és a szőlő jellemzői miatt. , a mustok tápanyaghiányos az élesztő.

Összetétel:
Ammóniasók (kétfázisú ammónium-foszfát+ammónium-szulfát) 92% Tiamin-hidroklorid (E375-Tit. V-korlátozott felhasználás) 0,2% Inert szűrési segédanyag 100 °C-on

Adagolás és alkalmazás:
Az általában ajánlott adag 10-30 g/hL must vagy zúzott szőlő között.
A 30 g/hL-es dózisban használt FERMIREG EASY a kezelt mustot a következőkkel látja el: 27,60 g/hL ammónia sók (foszfátok és szulfátok) és 60 mg/hL tiamin.

Készítmény:
A terméket kis mennyiségű vízben eloszlatjuk, majd alaposan homogenizálva a masszához adjuk.

Elérhető csomagok:
1 kg-os polilaminált zsákok és 25 kg-os zsákok.

Tárolás:
A termék bontatlan csomagolásban, hűvös és száraz helyen tárolva a címkén feltüntetett lejárati időig megőrzi tulajdonságait. Gondosan zárja vissza a nyitott csomagokat.

A használat során tartsa be az olasz jogszabályok, valamint az (EU) 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által a tárgyra vonatkozó hatályos előírásokat.

Rev. n 03, 2021.10.02