FERMIREG ACTIV GREEN

Főoldal/AKTIVÁTOROK/FERMIREG ACTIV GREEN

FERMIREG ACTIV GREEN

TELJES FORMULÁCIÓ MINDEN ERJESZTÉSI FÁZISHOZ.
A Fermireg Activ Green egy fermentációs aktivátor komplex, amely diammónium-foszfáton, B1-vitaminon (tiamin) és élesztő autolizátumon alapul, kiegyensúlyozott formában, a gyors sejtszaporodáshoz és -fejlődéshez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyagban, valamint jó mennyiségű, a sejteket támogató funkcióval rendelkező anyagokban, sejteket és a blastomycetikus flóra toxikus faktorainak adszorpcióját.

Kategória:

Leírás

A FERMIREG ACTIV GREEN egy komplex fermentációs aktivátor, amely diammónium-foszfáton, B1-vitaminon (tiamin) és élesztő autolizátumon alapul.

Összetételét azért vizsgálták, hogy az élesztőt kiegyensúlyozott formában biztosítsa a gyors sejtszaporodáshoz és -fejlődéshez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyaggal, valamint jó mennyiségű, a sejteket támogató funkcióval és a toxikus faktorok adszorpciójával. a blastomycetikus flóra.

A tápanyagok egyaránt ammónia eredetűek, a legjobb minőségű foszfát sók formájában (ÉLELMISZER MINŐSÉGŰ), valamint aminosav- és vitamin eredetűek, amelyek az élesztőszármazékok sajátos előállítási folyamatából származnak, amelyek képesek jelentősen növelni az aminosav-, ill. az élesztő sejtben jelenlévő vitaminok.

A készítményben jelenlévő oldhatatlan anyagok mennyisége mikrometrikus méretű, így a fermentációs szubsztrátumban a finom seprő jelenlétéhez hasonló zavarosságot hoz létre.

Összetétel:
Ammóniasók (kétbázisú ammónium-foszfát). Élesztő autolizátuma. Cellulóz. Tiamin-hidroklorid
(E375 -Tit.V- korlátozott használat) 0,1%.

Adagolás és alkalmazás:
Alkoholos fermentációs aktivátorként adjunk hozzá 20-60 g/hL-t egyidejűleg az élesztő oltóanyaghoz, alaposan homogenizáljuk. Az erjedési folyamat indokolatlan lassulása esetén az ajánlott adag 20-30 g/hL.
A második fermentációban adjunk hozzá 30-40 g/hL-t a pezsgő alaphoz.
Az elakadt erjedés feloldásához az alkalmazott dózisok a helyzettől függően 20-60 g/hL között változnak. 60 g/hL dózisban használva a FERMIREG ACTIV GREEN 24 g/hL ammóniasót (foszfátot) és 60 mg/hL tiamint lát el a kezelt termékkel.

Készítmény:
A terméket kis mennyiségű vízben eloszlatjuk, majd alaposan homogenizálva a masszához adjuk.

Elérhető csomagok:
1 kg-os polilaminát zsákok és 20 kg-os zsákok.

Tárolás:
A termék bontatlan csomagolásban, hűvös és száraz helyen tárolva a címkén feltüntetett lejárati időig megőrzi tulajdonságait. Gondosan zárja vissza a nyitott csomagokat.

A használathoz tartsa be az olasz jogszabályok, valamint az (EU) 2019/934 rendelet és az azt követő módosítások által meghatározott hatályos előírásokat.

Rev. n 02, 2021.10.02