Üzlet

Főoldal/Üzlet
 • AGRU

  Az élesztő törzset a frissesség legkellemesebb és legkifinomultabb érzetének kifejezésére fejlesztették ki. Az AGRUTAN használatával kombinálva az “Agru Protokoll” készletébe tartozik. Ideális citrusos aromás jegyekkel rendelkező friss borok készítéséhez.

   

  Illatos jegyek: grapefruit, narancs, bergamott.

  Kategória:
 • BW AROM

  Ennek a részletnek az aromás magasztalása meghatározott protokollokkal borított élesztő e különösen alacsony és állandó hőmérsékleten különösen alkalmassá teszi gyártásra
  borok közül: fehér, rozé és új.
  Illatos jegyek: trópusi gyümölcsök, gyümölcsök szenvedély, cseresznye.

  Kategória:
  19790 Ft
 • BW 333

  Ennek a törzsnek a sejtes variabilitása, a borkészítési módszerekkel és a megfelelő aminosav-tápanyagbevitellel (lásd AMINOAROM) és a mikrotápanyagokban (lásd MIDFERM) lehetővé teszi a BW333 számára, hogy könnyen javítsa a natív aromás szőlőre jellemző érzékszervi jellemzőket és aromás jegyeket. több . Illatos jegyek: fehér virágok, őszibarack, seprű, ananász, citrusfélék.

  Kategória:
  17860 Ft
 • BW FINEBAYANUS

  Eredetileg Champagne területéről származó élesztőtörzs, amelyet kiváló minőségű habzóborok előállítására választottak ki

  Kategória:
  21456 Ft
 • A MALOFIN PLUS egy baktériumkultúra, magas sejtkoncentrációval, magas alkohol- és savtoleranciával, jó SO2-állósággal. A MALOFIN PLUS olyan növény, amely a végső ipari termelési folyamat során „előadaptációs” cikluson ment keresztül; a sejtmembránokat „stressz fehérjék” termelésére ösztönözték, amelyek alkalmasak a bor kedvezőtlen körülményeivel szembeni ellenállásra. Ez biztosítja a magas almasavú lebomlási arányt is. Helytartó

  MALOFIN PLUS

  AZ OENOCOCCUS OENI TÖRZS tejsavbaktériumainak FRISS FAGYASZÍTÁSSAL SZÁRITVA

  Kategória:
 • AGRUTAN

  Erjedési tanninok összetett keveréke, amely a „Citrus Protocol” keretében a citrusféléknek tulajdonítható intenzív aromás jegyeket képes kifejleszteni.

  Kategória:
  17654 Ft
 • ALBUMIN DRY GR

  Albumin szemcsés készítményben, nagy oldhatósággal.

  Kategória:
 • BW FINERED

  Minőségi vörösborok előállításához kiválasztott élesztőtörzs. Alacsony kén-dioxid termelő. Különösen alkalmas érlelésre szánt borok készítésére, amelyek testének és szerkezetének növelését segíti elő. Aromás jegyek: ibolya, ribizli, szerecsendió.

  Kategória:
  17654 Ft
 • BW SPEED

  Kedvezőtlen körülmények között történő erjesztés minden esetben alkalmazható. Valójában ennek az élesztőnek az olyan speciális tulajdonságainak köszönhetően, mint a magas alkoholállóság, a kiváló telepedési szilárdság, a gyors és szabályos erjedési kinetika, az alacsony tápanyagigény, képesek vagyunk olyan nehéz erjedéseket végrehajtani, amelyek gyors és rendszeres erjedési kinetikát igényelnek még alacsony tápanyagtartalom mellett is. igényű és 13 térfogatszázalékig terjedő alkoholtartalommal. A FULL FERM használata az erjedés közepétől javasolt. Illatos jegyek: őszibarack, banán, aranyalma.

  Kategória:
  14532 Ft
 • BW WHITELEGANT

  Nagy aromás komplexitású és tartós élesztőtörzs. Kiválóan alkalmas nagy kaliberű, józan és nagyon elegáns tulajdonságokkal rendelkező borok készítésére, különösen az SGH LIFE és az AMINOAROM használatával kombinálva. Barrique-ban történő erjesztésre is alkalmas. Illatos jegyek: ananász, trópusi gyümölcs, seprű.

  Kategória:
 • FENICE

  A „Phoenix Protocol” alapján kiválasztott élesztő egy adott törzse. Ezzel a protokollal a seprő első leülepedésétől kezdve lehetőség nyílik arra, hogy a mustokban jelenlévő különösen zöld jegyeket a friss gyümölcs intenzív aromás jegyeivé alakítsák át. Illatos jegyek: trópusi gyümölcs, ananász, citrusfélék.

  Kategória:
 • ESAFINE

  Az „ESAFINE Protocol” alapján kiválasztott élesztőtörzs. Abszolút sajátosság, hogy a vörösszőlőmustban található nyírt fű illatáért felelős hexánvegyületeket intenzív gyümölcsös és fűszeres aromás jegyekké alakítja. Illatos jegyek: maracuja, bors, ribizli.

  Kategória: